Uroperspekt Kft.

dr. Majoros Attila Ph.D, urológus, szülész-nőgyógyász szakorvos

Majoros Attila Feladata:
a centrum ügyvezetője, szakorvosi vizsgálatok végzése, leletezése, terápiás terv kialakítása, konzervatív kezelés végzése, műtéti ellátás megszervezése (klinikai háttér).


Életrajz:
1971-ben született, nős, két gyermeke van. 1996-ban szerzett általános orvosdoktori diplomát „Summa cum laude” minősítéssel a Semmelveis Orvostudományi Egyetemen. Végzése óta az egyetem Urológiai Klinikájának munkatársa, jelenleg a klinika egyik osztályának és a Kontinencia Centrumnak a vezetője.

2002-ben magyar urológiai, 2005-ben európai urológiai, majd 2012-ben szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tett. 2007-ben védte meg Ph.D értekezését „ A radicalis retropubicus prostatectomiát követő vizelettartási zavarok etiológiája, vizsgálata” címmel.

Fő érdeklődési területe a vizeletinkontinencia vizsgálata, konzervatív és műtéti kezelése, a neurourológia (neurogén húgyhólyag diszfunkció kivizsgálása és terápiája) és az urogynekológia (nőgyógyászati határterületi problémák: hüvelyi prolapszusok, sülyedések, húgyúti sérülések, sipolyok megoldása).

Több mint másfél évet töltött külföldön munkavállalással, tanulmányutakon. Nevéhez fűződik számos új vizsgálat, kezelés, műtéti eljárás bevezetése a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján (intravesicalis elektrostimuláció, sacralis neuromoduláció, kiterjesztett medencefenéki rekonstrukció implantátumokkal és anélkül, művi záróizombeültetés) illetve hazánkban (szabályozható fesszeségű szalagimplantáció az enyhe-középsúlyos férfi vizeletinkontinencia operatív kezelésére). Tudományos munkásságát számos díjjal jutalmazták. Publikációinak száma: 120, IF.21,7. Több mint 200 előadást tartott hazai és nemzetközi kongresszusokon. Részt vesz az orvostanhallgatók képzésében magyar, angol és német nyelven. Az urológus szakorvosjelöltek képzésének klinikai koordinátora. A Magyar Nőorvos Társaság és a Magyar Urológus Társaság közös Urogynekológiai Szekciójának társelnöke, a Magyar Urológus Társaság és a Magyar Kontinencia Társaság Vezetőségi Tagja, az Egészségügyi Szakmai Kollégium Urológiai Tanácsának Tagja. Az Európai és a Német Urológus Társaság tagja.


Saját publikációk, könyvrészletek: Publikációs lista (Aktuális változata)


Poszpiselné Káplán Krisztina, asszisztens, urodinamikai és sztómaterápiás szakasszisztens

Poszpiselné Káplán Krisztina Feladata:
adminisztráció, urodinamikai vizsgálatok végzése, urológiai vizsgálatokban segédkezni.


Életrajz:
1973-ban Budapesten született. 1991-ben érettségizett a Móra Ferenc Egészségügyi Szakközépiskolában. 1992-ben felnőtt szakápolói,1997-ben műtős szakasszisztensi képesítést szerzett. 1992 óta a Semmelweis Egyetemen dolgozik, jelenleg az Urológiai Klinika Kontinencia Centrum és Urodinamikai Labor asszisztense.Andó Rita, asszisztens

Andó Rita Feladata:
adminisztráció, urológiai vizsgálatokban segédkezni.


Életrajz:
1964-ben született. Végzettsége asszisztens, harminchat éve az Urológiai Klinikán dolgozik. Jelenleg az urológiai ambulancia munkatársa.